Email us to get an instant 20% discount on highly effective K-12 Math & English kwizNET Programs!

#### Online Quiz (WorksheetABCD)

Questions Per Quiz = 2 4 6 8 10

### Math Word Problems - GED, PSAT, SAT, ACT, GRE Preparation6.3 Coin Problems

 Examples: You have 5 nickels. What amount of money is this? 1 nickel = 5 cents then 5 nickels = 5 x 5 = 25 cents. You have 5 dimes. What amount of money is this? 1 dime = 10 cents then 5 dimes = 5 x 10 = 50 cents You have 4 quarters. What amount of money is this? 1 quarter = 25 cents 4 quarters = 4 x 25 = 100 cents Directions: Solve the following word problems.
 Q 1: You have 10 quarters. What amount of money is this? 250 cents200 cents100 cents Q 2: You have 35 dimes. What amount of money is this? 350 cents240 cents210 cents Q 3: You have 6 dimes. What amount of money is this? 40 cents60 cents50 cents Q 4: You have 8 nickels. What amount of money is this? 45 cents40 cents20 cents Q 5: You have 6 nickels. What amount of money is this? 30 cents20 cents11 cents Q 6: You have 10 nickels. What amount of money is this? 25 cents40 cents50 cents Q 7: You have 8 quarters. What amount of money is this? 100 cents or 1 dollar200 cents or 2 dollars250 cents or 2.50 dollars Q 8: You have 4 nickels. What amount of money is this? 20 cents10 cents40 cents Question 9: This question is available to subscribers only! Question 10: This question is available to subscribers only!