Q 1: SUBTRACT 48  23 = 25 61 24 71

Q 2: Sam had 16 blocks. His mother gave him 14 more. How many blocks does he have now? 39 37 30 32

Q 3: 400  199 = 195 401 399 201

Q 4: Ashley has $10.00 and wants to buy a book that costs $15.00. How much more money does she need? $9.00 $5.00 $6.00 $8.00

Q 5: There were 5 pumpkins sitting on the porch. Mom brought home 8 more. How many pumpkins are there altogether? 5+8=13 85=13 85=3 8x5=40

Q 6: 670 + 180 = 490 320 850 830

Q 7: ADD 15 + 44 = 59 58 69 31

Q 8: The sum of two numbers 35 and 27 is ____ Answer:

Question 9: This question is available to subscribers only!

Question 10: This question is available to subscribers only!

