Q 1: Jim spends $4.00 for candies and $2.25 for toys. How much did he spend? $6.25 $5.25 $4.25

Q 2: Lori ate 6 berries on Monday. She ate another 9 berries on Tuesday. How many berries did she eat in total? 6 9 6 + 9 = 15 9  6 = 3

Q 3: 4 + 5 = 3 + 3 correct incorrect

Q 4: Pick the fact that does NOT belong in the family. 8+2=10 2+8=10 10+2=12 10

Q 5: Joe has 6 trees in his yard. AJ has 10 trees in his yard. How many more trees does AJ have than Joe? 10 4 6 14

Q 6: 15 seals are sleeping. 8 seals jump in the water. 3 more seals jump in the water. How many seals are still sleeping? 5 7 8 4

Q 7: 11  7 = 5 3 4 6

Q 8: 12  7 = 3 5 19 7

Question 9: This question is available to subscribers only!

Question 10: This question is available to subscribers only!

