Q 1: Robert drinks 10 glasses of milk every week. John drinks 3 glasses less than Robert. How many glasses of milk does John drink? 10  3 = 7 10 + 3 = 13 10 3

Q 2: 6 + 7 < 5 incorrect correct

Q 3: Find the difference of the two numbers shown below.
Answer:

Q 4: What is the time show in the clock?
8:45 8:35 7:35

Q 5: Jose planted 5 plants in a box. Jennifer planted 8 more in another box. How many are planted in all? 8 5 + 8 = 13 5 + 8 = 12 5

Q 6: How many vertices (corners) does a cube have? Answer:

Q 7: Pick the fact that does NOT belong in the family. 8+2=10 2+8=10 10+2=12 10

Q 8: Margaret brings $3.65 to a movie. The movie ticket costs $2.75. After she buys her ticket, how much money does she have left? Answer:

Question 9: This question is available to subscribers only!

Question 10: This question is available to subscribers only!

