Q 1: 6 + 5 < 15 incorrect correct

Q 2: I want to buy a drink at the movies. It will cost 95¢. I have 1 quarter, 5 dimes, and a nickel. Do I have enough money? Yes, just enough No, not enough Yes, more than enough

Q 3: How much is 7 dimes, 2 nickels and 8 pennies? 92 cents 88 cents 98 cents

Q 4: Is this figure symmetric?
no yes

Q 5: Joe has 6 trees in his yard. AJ has 10 trees in his yard. How many more trees does AJ have than Joe? 6 4 14 10

Q 6: Lori ate 6 berries on Monday. She ate another 9 berries on Tuesday. How many berries did she eat in total? 9  6 = 3 9 6 6 + 9 = 15

Q 7: Jim spends $4.00 for candies and $2.25 for toys. How much did he spend? $4.25 $6.25 $5.25

Q 8: Write the multiplication form for 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 5 X 5 = 25 5 + 5 = 10 5 X 6 = 30

Question 9: This question is available to subscribers only!

Question 10: This question is available to subscribers only!

