Q 2: Robert drinks 10 glasses of milk every week. John drinks 3 glasses less than Robert. How many glasses of milk does John drink? 10 - 3 = 7 10 + 3 = 13 3 10

Q 3: Is this figure symmetric?

no yes

Q 4: 15 seals are sleeping. 8 seals jump in the water. 3 more seals jump in the water. How many seals are still sleeping? 4 5 7 8

Q 5: Margaret brings $3.65 to a movie. The movie ticket costs $2.75. After she buys her ticket, how much money does she have left? Answer:

Q 6: How much is this combination worth?

35 cents 48 cents 41 cents

Q 7: Write the multiplication form for 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 5 X 5 = 25 5 + 5 = 10 5 X 6 = 30

Q 8: 15 - 6 = 7 correct incorrect

Question 9: This question is available to subscribers only!

Question 10: This question is available to subscribers only!